Matrix Biolage – Exquisite Oil Line

Matrix Biolage Exquisite Oil is een lijn van drie haaroliën met verschillende toewijdingen. Wat ze allemaal verbindt is het ontwerp, heel aantrekkelijk. Plastic flesjes van Exquisite Oil zijn slank en handig, hoewel als deze op strategische plekken vernauwd zouden worden, zou dit het risico op uit de handen glippen beperken. Haaroliën in drie verpakkingen met verschillende kleuren (goud, roze, bruin) zijn versierd met bloemenmotieve die passen bij de olie, die in de samenstelling zit (moringa, tamanu, monoi). Zilver en zwart dopje met handige pomp maakt het gehele ding heel stijlvol en daarbij maakt het de applicatie eenvoudiger.

Orientaalse stijl van Matrix Exquisite Oil is zichtbaar op eerste gezicht.

matrix-biolage-seria-exquisite-oil

EXQUISITE OIL PROTECTIVE TREATMENT

Voor wie?
Haarolie voor alle haartypes.

Matrix Biolage Exquisite Oil Moringa Oil Blend is boven alles een complex van ingrediënten voor voeding en versterking van het haar. Een beschermende formule hydrateert het haar vooral op het juiste niveau, biedt zachtheid en een gezonde glans. Haarolie Exquisite Oil Moringa Oil Blend is een cosmetica die het werken met het haar gemakkelijker maakt en ook het kammen en stylen. De lokken worden niet alleen zichtbaar zachter, maar worden ook beschermd tegen schadelijk invloed van bijv. temperatuur. Het is allemaal dankzij de behandeling die de kracht van drie oliën combineert:

  • macadamia-olie (Macadamia Ternifolia Zaadolie),
  • arganolie (Argania Spinosa Kernel Olie),
  • moringa-olie (Moringa Oleifera Zaadolie).

EXQUISITE OIL STRENGTHENING TREATMENT

Voor wie?
Versterkende haarolie voor fijn, broos en zwak haar.

Een geweldige hoeveelheid voordelen zijn verzekerd voor het haar door Matrix Biolage Exquisite Oil Tamanu Oil Blend, waarvan het de taak is om het haar te versterken. De lichte olie wordt perfect absorbeerd door het haar, zodat het ook invloed kan uitoefenen op de haarzakjes. Exquisite Tamanu Oil versterkt fijn en broos haar, maar verhoogt ook de weerbaarheid tegen alle soorten schade. Exquisite Oil Strengthening Treatment hydrateert, conditioneert en zorgt voor glans dankzij een exotische olie:

  • tamanu-olie (Calophyllum Inophyllum Zaadolie).

EXQUISITE OIL SOFTENING TREATMENT

Voor wie?
Verzachtende haarolie voor dik haar.

De bruine versie van Matrix Exquisite Oil Monoi Oil is een conditionerende olie voor dik haar dat de juiste aanpak vereist. Er zijn vereiste oliën met een sterke werking die onhandelbaar en kroezend haar verzachten. Exquisite Oil Monoi Oil Blend verzacht het haaroppervlak (dicht de cuticula), wat styling gemakkelijker maakt. Olie voorkomt ook opvliegend haar, maakt ze flexibel en zogt voor glans dankzij de oliecomplex:

  • arganolie (Argania Spinosa Kernel Olie),
  • kokosolie (cocos nucifera olie),
  • Tahitiaans Gardenia-extract (Gardenia Tahtensis Bloemextract).

VERGELIJKING – EXQUISITE OIL

Haaroliën in de lijn van Matrix Biolage Exquisite Oil zijn een van de lichtste producten voor haarverzorging met een basis van natuurlijke oliën. Kleurloze formules van alle oliën van Exquisite zijn vrij waterig, dus het is gemakkelijk om ze te doseren met een handige pomp. Zij bezwaren het haar niet. In dit aspect verschillen zij niet aanzienlijk, dus in totaal kunnen zij op elk type haar worden gebruikt.

Matrix Biolage Exquisite Oil is een haaroliënlijn met eigenschappen die zijn gebaseerd op exotische oliën. In elk product vind je een olie (of extract zoals met Monoi-olie) met een hoofdwerking en aanvullende ingrediënten. Dit is het grootste verschil. Helaas zijn er ook siliconen en alcoholen, maar minder schadelijk voor het haar.

Het gebruik van Matrix Biolage Exquisite Oil is zelfs identiek. De haaroliebehandeling kan worden gebruikt in plaats van haarconditioners, bijvoorbeeld voor het haar wassen, maar ook als cosmetica voor styling. Dit is nog zo’n voorbeeld van de haarolielijn – Exquisite Oil van Matrix.