L’Oréal Professionnel – Mythic Oil Line

Haaroliën in de lijn Mythic Oil hebben een ontwerp van zeer exclusieve cosmetica. Een wit doosje met Marokkaans patroon in metallic kleuren trekt de aandacht van iedereen. Naast het feit dat zij zichzelf geweldig presenteren op de badkamerplank, zijn ze ook erg ergonomisch. Langwerpig flesje gemaakt van solide glas werd versmald op de plek waar je het flesje meestal vastneemt. Het flesje glijdt niet uit de hand, hoewel het glas kan breken.

De applicatie is gemakkelijker dankzij de handige pomp of verstuiver (in geval van glinsterende olie).).

loreal-professionnel-seria-mythic-oilMYTHIC OIL NOURISHING OIL

Voor wie?
Haarolie voor alle haartypes.

Nourishing Mythic Oil is een product met een diepe en complexe werking. Het geeft het haar essentiële voedende ingrediënten, wat van invloed is op de gezondheid en uitstraling. Unieke Mythic Oil Nourishing Oil disciplineert en highlight de lokken. Het absorbeert bijna direct, verbetert de haarconditie zichtbaar en maakt styling indirect gemakkelijker. Hydratatieniveaucontrole, bescherming tegen schadelijke factoren en haarverzorging van het hoogste niveau zijn het effect van waardevolle ingrediënten die aanwezig zijn in de L’Oreal Nourishing Oil:

  • avocado-olie (Persea Gratissima Olie),
  • druivenpitolie (Vitis Vinifera Olie).

MYTHIC OIL RICH OIL

Voor wie?
Haarolie voor onhandelbaar, stug, kroezend en moeilijk te stylen haar.

Speciale formule van Mythic Controlling Oil was ontworpen om onhandelbaar haar te disciplineren, maar vooral om het haar te conditioneren. Alleen wanneer het haar de vitaliteit en gezondheid terugkrijgt, biedt het een glansboost en zachtheid. Als het wordt gebruikt op vochtig haar, helpt het met styling na het wassen en op droog haar wordt het gebruikt om de haarstijl af te werken. Mythic Rich Oil maakt kammen gemakkelijker, voorkomt klitten en verzacht perfect. Haarbescherming, regeneratie, conditionering en antioxidanten in L’Oreal Mythic Oil Controlling Oil wordt geboden door twee essentiële olie met een rijke samenstelling:

  • arganolie (Argania Spinosa Kernel Olie),
  • rijstzemelenolie (Oryza Sativa Zemelenolie).

MYTHIC OIL COLOUR GLOW OIL

Voor wie?
Haarolie voor geverfd en verlicht haar.

Multitasking haarolie L’Oreal Mythic Radiance Oil zorgt voor een diepe haarhydratatie waarvan het gebrek de belangrijkste oorzaak is voor mat en ruwheid van geverfd haar. Voor door kleurbehandeld haar was Mythic Oil Colour Glow Oil ontworpen, waarvan het de taak is om kleurbescherming te bieden tegen het vervagen en te versterken. De olie voorziet van een glansboost en voegt glanzende highlights toe. Zijdezachtheid, mooie kleur en eenvoud van kammen zijn het effect van het mengen van vier natuurlijke haaroliën:

  • avocado-olie (Persea Gratissima Olie),
  • druivenpitolie (Vitis Vinifera Olie).
  • cranberry oil (Vaccinium Macrocarpon Zaadolie),
  • lijnzaadolie (Lijnzaadolie).

MYTHIC OIL SHIMMERING OIL

Voor wie?
Haarolie voor alle soorten haar om highlights te bieden.

Mythic Oil Shimmering Oil is een product dat is toegewijd aan niet alleen het haar, maar ook het lichaam. Het geeft kleine voedende en hydraterende eigenschappen aan, omdat de werking meer is gebaseerd op het verbeteren van het uiterlijk van het haar. Mythic Shimmering Oil creëert een glimmend effect op het haar, bedekt het haar met een glans van zijde. Wanneer gesprayed op het haar maakt het highlights, indien gebruikt op de gehele haarlengte zorgt het voor verlichting zodat de haarstijl een driedimensionale look krijgt. Formule waarin glimmende deeltjes drijven is uiteraard gebaseerd op plantaardige oliën:

  • sesamolie (Sesamum Indicum Olie),
  • amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie).

VERGELIJKING – MYTHIC OIL

Haaroliën in Mythic Oil Lijn zijn divers, vooral als het gaat om de samenstelling en eigenschappen. Het is op een geweldige manier hierboven gepresenteerd. Karakteristieke eigenschap van alle oliën in deze lijn is een niet geheel natuurlijke samenstelling. In de meeste gevallen, voor twee natuurlijke oliën zijn verschillende andere ingrediënten, onder veel siliconen, alcoholen en geurstoffen, die zouden kunnen worden vermeden.

De kwestie van geur is interessant. Alle oliën (Nourishing Oil, Rich Oil en Color Glow Oil) hebben een identieke aroma. De geur is net als parfum, heel intens en doet denken aan haarstylingproducten. Behalve de laatste (Shimmering Oil), die veel beter ruikt, minder intens en milder. De geur van deze olie is meer bloemachtig.

Consistentie van haaroliën L’Oreal Mythic Oil is vrij waterig. Het kan gemakkelijk worden gedoseerd met het pompje en het haar absorbeert het perfect. Hier is nogmaals de formule anders van Shimmering Mthic Oil, wat veel wateriger is en wordt aangebracht met een spray. Het is waarschijnlijk gerelateerd aan de toewijding voor ook het lichaam.