Matrix – Oil Wonders lijn

Het is onmogelijk om de Matrix Oil Wonders te missen. Deze oliën trekken de aandacht met hun oriëntaalse ontwerp. Vier haaroliën zijn gegoten in een slank flesje gemaakt van goed kwaliteit plastic en uitgerust met een zwarte dop met een handige verstuiver. Desondanks, het belangrijkste van Matrix Oil Wonders is dat zij mooi worden gepresenteerd. Het etiket met druppelpatroon is een perfecte introductie tot een haarverzorgingservaring zo uit Egypte, Amazone of India.

Roze hibiscus, oranje amla of hemelsblauw murmuru zijn drie conditionerende eigenschappen gelanceerd als professionele cosmetica, Oil Wonders.

matrix-seria-oil-wonders

OIL WONDERS EGYPTIAN HIBISCUS

Voor wie?
Haarolie voor geverfd of matte haar.

Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus is een olie speciaal voor geverfd haar. Het voorziet van regeneratie en bescherming (inclusief thermische schade) maar beperkt ook het vervagen van de kleur, zorgt voor glans en voorkomt mat haar. Hair Oil Wonders Egyptian Hibiscus hydrateert het haar en dat elimineert het probleem van droogheid na kleuren. Zachte, glanzende en intens gekleurde lokken zijn het effect van verrijkend basisolie met plantaardig extract dat geweldige versterkende eigenschappen heeft:

  • olijfolie (Olea eurpaea Olie),
  • hibiscusextract (Hibiscus sabdariffa Extract).

OIL WONDERS INDIAN AMLA

Voor wie?
Haarolie voor beschadigd, broos en gevoelig haar.

Oil Wonders Indian Amla is olie van Matrix die perfect werkt voor een broodnodige versterking en bescherming van het haar. Combinatie van waardevolle ingrediënten garandeert de universeelheid van de cosmetica. Oil Wonders Indian Amla garandeert herstel van het haar, biedt zachtheid en glans, maar maakt ook glad door de overmatig openstaande cuticula te sluiten. Diep herstel, conditionerende verbetering, complexe bescherming en hydratatieniveaucontrole is mogelijk dankzij twee hoofdingrediënten:

  • olijfolie (Olea eurpaea Olie),
  • amla-extract (Phyllanthus Emblica Fruitextract).

OIL WONDERS AMAZONIAN MURUMURU

Voor wie?
Haarolie voor onhandelbaar haar.

Het maken van de perfecte haarolie voor styling is waarschijnlijk onmogelijk, maar Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru is een van de meer universele cosmetica. Het werkt op elk haartype, dat te maken heeft met een stylingprobleem. De olie hydrateert en voorziet van glans op een geweldige manier, het maakt daarbij ook het kammen gemakkelijker, omdat het ze bedekt met een delicate, gladde laag. Smoothing Amazonian Murumuru Matrix Oil Wonders is een geweldige manier om stijl en glad haar te verkrijgen voor een lange tijd. Het is een verdienste van twee hoofdingrediënten:

  • olijfolie (Olea eurpaea Olie),
  • murumuruboter (Astrocaryum Mururmuru Zaadboter).

OIL WONDERS SHARP CUT OIL

Voor wie?
Haarolie professioneel kapsel voor alle haartypes.

Oil Wonders Sharp Cut Oil is een voedende haarolie dat het verkrijgen van een perfecte haarstijl gemakkelijker maakt. Matrix Cosmetics worden vaak gebruikt door kappers en haarstilisten en deze haarolie is een buiging naar hen. Sharp Cup Oil is een bi-fase gladmakende olie die helpt met het kapsel. Aanvullende eigenschappen zoals voeding, hydratatie en regeneratie zijn het effect van verrijkend Matrix Oil Wonders Sharp Cut met natuurlijke olie:

  • arganolie (Argania Spinosa Pitolie).

VERGELIJKING – OIL WONDERS

Naast het oorspronkelijke ontwerp hebben de haaroliën van Matrix Oil Wonders ook een zeer aangename textuur. Deze hebben geen typische olieformule die het haar kan bezwaren. Oil Wonders zijn vrij waterige oliën, wat moet worden gezien als een voordeel. Het is veel gemakkelijker om een dergelijke olie te sprayen met een verstuiver. Eenvoud van applicatie en de mogelijkheid van het gebruik op droog en nat haar zijn ongetwijfeld een sterk voordeel van Oil Wonders.

Matrix Oil Wonders hebben een kleurloze formule met intense aroma’s. Als voorbeeld, Oil Wonders Egyptian Hibiscus ruikt prachtig, delicaat en zeer bloemachtig, als de lente. Echter, bi-fase (tegelijkertijd tweekleurig) olie Sharp Cut heeft een sterke parfumgeur, dat moet worden geassocieerd met een goede haarsalon. De aroma is zeker iets dat verschilt van alle oliën in deze lijn.

Er moet iets extra worden gezegd over de oliesamenstelling. Helaas valt geen van hen op of verrast er een met een natuurlijke formule. Matrix Oil Wonders houdt slechts een olie in de samenstelling (in elk geval), die mogelijk verrijkt is met het gegeven extract. Oil Wonders bevat een grote hoeveelheid siliconen, alcoholen en bewaarstoffen.