Nanoil voor lage, medium en hoge porositeit

Exclusief ontwerp is iets dat vrij moeilijk te vinden is bij vele cosmetica. Nanoil haaroliën hebben alles in huis om de aandacht te trekken. Elk van de drie oliën heeft hetzelfde elegante flesje in de kleur zwart met hints van goud en een dopje gemaakt van natuurlijk, donker hout.

Het glazen flesje is slank, solide en heel handig, terwijl de brede pomp het gebruik een waar genot maakt.

Echter, het uiterlijk is niet het enige dat Nanoil haarolie doet opvallen. dit product heeft een unieke formule die matcht met verschillende haarporositeiten. Natuurlijke oliekeuze in de samenstelling is niet willekeurig, maar speelt perfect in op de behoeftes en vereisten van het haar. Daarom heeft Nanoil haarolie drie versies van de olie en allemaal werken ze niet alleen op het oppervlak van het haar, maar ook aan de binnenkant en op de hoofdhuid.Nanoil voor lage, medium en hoge porositeit

NANOIL VOOR LAAG POREUS HAAR

Voor wie?
Haarolie voor laag poreus haar is toegewijd aan stijl, fijn, moeilijk te stylen haar dat vatbaar is voor bezwaring en vettige wortels die constant bescherming vereisen.

Nanoil voor laag poreus haar is een ideale mix van negen natuurlijke oliën rijk aan verzadigde vetzuren met eigenschappen die verantwoordelijk zijn voor de behoeftes van haar met dicht op elkaar zittende cuticula. Hierdoor, en door de aanvullende ingrediënten (panthenol, baicapil, kerastim, vitamines A en E, uv-filter) reguleert Nanoil voor laag poreus haar de processen in de hoofdhuid, de pH, verlicht het irritatie en versterkt het de haarzakjes. Beter geworteld haar wordt sterker en minder vatbaar voor uitvallen. Talgklieren zullen niet meer overmatig talg afscheiden, de hoofdhuid wordt gezuiverd, het haar heeft geen vettige wortels en dankzij de lichtgewicht textuur van de olie worden de wortels gelift. De haarstijl krijgt volume, het haar wordt meer vatbaar voor styling en is zeker beter beschermd. Dat is allemaal mogelijk dankzij een paar druppels Nanoil voor laag poreus haar.

 • siberische denne-olie (Pinus Sibirica Nootolie),
 • kokosolie (cocos nucifera olie),
 • arganolie (Argania Spinosa pitolie)
 • wonderolie (Ricinus Communis zaadolie),
 • sheaboter (Butyrospermum Parkii Boter),
 • passievruchtolie (Passiflora Edulis Seed Oil),
 • babassu-olie (Orbignya Cohune zaadolie),
 • monoi-olie (Tiare Flower Extract + Cocos Nucifera Olie),
 • cupuacuboter (Theobroma Grandiflorum zaadboter).

NANOIL VOOR MEDIUM POREUS HAAR

Voor wie?
Haarolie voor medium poreus haar, golvend, zwak, droog, beschadigd, zonder bescherming, matte en vatbaar voor gespleten puntjes en broosheid.

Nanoil voor medium poreus haar is zeker het meest populaire product in de reeks, die zes oliën combineert plus aanvullende versterkende ingrediënten (kerastim, baicapil, zijde, uv-filter, vitamines A en E). Deze haarolie biedt medium poreus haar een complexe bescherming tegen ongunstige factoren. De formule penetreert gemakkelijk de binnenste haarstructuur, maar verandert ook het uiterlijk van het haar aan de buitenkant. Dankzij Nanoil voor medium poreus haar krijgen jouw matte lokken nu een weelderige glans, worden zij meer flexibel en zacht voor aanraking. Nanoil voor medium poreus haar heeft op een geweldige manier invloed op de conditie van de hoofdhuid, dus het verlicht irritatie, hydrateert perfect en versterkt de haarzakjes. Effectieve voeding en hydratatie zorgen ervoor dat het haar sneller groeit, minder uitvalt, er zichtbaar gezond en mooi uitziet na slechts een paar keer gebruik van Nanoil voor medium poreus haar, waarin je de volgende oliën zult vinden:

 • macadamia-olie (Macadamia Ternifolia Olie),
 • arganolie (Argania Spinosa Kernel Olie),
 • marula-olie (Sclerocarya Birrea Zaadolie),
 • jojoba-olie (Simmondsia Chinensis Zaadolie),
 • passievruchtolie (Passiflora Edulis Zaadolie),
 • kokosolie (Cocos Nucifera Olie).

NANOIL VOOR HOOG POREUS HAAR

Voor wie?
Haarolie voor hoog poreus haar, uitermate droog, beschadigd, broos, met gespleten puntjes, vatbaar voor roos, matte en overmatig uitvallend.

Nanoil voor hoog poreus haar is meer geconcentreerd dan elk ander product in deze collectie. Het bevat zes oliën met een hoog geconcentreerde inhoud van kostbare, onverzadigde vetzuren omega-3 en omega-6, welke worden versterkt door aanvullende ingrediënten (panthenol, lanoline, kerastim, zijde, baicapil, uv-filter, keratine, vitamine E). Een dergelijke samenstelling zorgt voor haar met een intense en diepe regeneratie, herstelt de externe keratinestructuur en dicht de externe haarlaag. Nanoil voor hoog poreus haar werkt ook op de gevoelige hoofdhuid, wat het voedt en hydrateert, en verlicht ook irritatie. Als gevolg hiervan is het haar meer vitaal, juist gehydrateerd en flexibel, stopt het met overmatig uitvallen, zijn er geen vettige wortels of probleem met roos. Dit type complexe bescherming, regeneratie en verfraaing wordt geboden met een kleine hoeveelheid Nanoil voor hoog poreus haar dat bestaat uit:

 • amandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Olie),
 • arganolie (Argania Spinosa Kernel Olie),
 • teunisbloemolie (Oeonthera Biennis Zaadolie),
 • avocado-olie (Persea Gratissima Olie),
 • passievruchtolie (Passiflora Edulis Zaadolie),
 • katoenzaadolie (Gossypium Seed Olie).

VERGELIJKING – NANOIL HAAROLIËN

Het meest opvallende verschil tussen Nanoil haaroliën is de samenstellingen, welke de werking en gebruik bepalen. Elk ervan bestaat uit een bepaalde hoeveelheid natuurlijke oliën, welke effectief zijn vanwege de juiste hoeveelheid verzadigde of onverzadigde vetzuren voor het gegeven haartype. Tegelijkertijd is het belangrijk dat alle Nanoil haaroliën voor verschillende porositeiten een volledig natuurlijke samenstelling hebben, rijk aan hoogwaardige, actieve stoffen. Niemand anders biedt drie zo perfect ontwikkelde cosmetica voor alle haarproblemen. Deze verschillen in de samenstellingen en toewijding zijn wat aanvult op alle Nanoil haaroliën en tegelijktijd onderscheidt het ze van andere producten die zich slechts op een bepaald probleem richten. Dit is de enige haaroliecollectie die zich concentreet op haarverzorging die matcht met de externe haarstructuur.

Daarnaast heeft de gehele lijn veel functies waardoor zij zoveel gemeen hebben. Niet alleen het elegante flesje, maar ook wat erin verborgen zit. Alle Nanoil haaroliën, ongeacht het type, hebben een lichtgewicht en zeer aangename formule. Het absorbeert snel in het haar en de hoofdhuid zonder vettig laagje op het haar omdat de oliën in de samenstelling vetzuren hebben met deeltjes van een perfecte grootte. Hierdoor matchen Nanoil haaroliën natuurlijke, beschermende hydro-lipidelaag van haar en hoofdhuid. Echter, de lichte formule is het waard om de nadruk op te leggen, in Nanoil haaroliën, vanwege het feit dat het een veelzijdigheid van applicaties biedt. Nanoil haaroliën kunnen worden gebruikt op droog of nat haar, ’s nachts of gedurende de dag, in een kleine hoeveelheid voor het stylen maar ook als intense behandeling of aanvulling op andere producten. Een van de drie cosmetica is genoeg om alle andere haarverzorgingscosmetica te vervangen.