Schwarzkopf BC Bonacure – Oil Miracle Line

BC Bonacure Oil Miracle is een haarolielijn van Schwarzkopf die bijna direct doet denken aan de kracht van natuurlijke oliën. Dit komt waarschijnlijk omdat de korte en dikke flesjes gemaakt van licht plastic op oliedruppels lijken – onderaan breed en smal aan de bovenkant. Het flesje is heel comfortabel om vast te houden. Helaas is geen enkel product van Schwarzkopf BC Oil Miracle uitgerust met een applicator, wat voor extra problemen kan zorgen wanneer je het wilt aanbrengen.

De dikke olie is niet noodzakelijk gemakkelijk aan te brengen via het kleine gaatje bovenaan.

schwarzkopf-bc-bonacure-seria-oil-miracle

OIL MIRACLE FINISHING TREATMENT

Voor wie?
Haarolie voor normaal en dik haar.

Oil Miracle Finishing Treatment is een haarolie waarvan het de belangrijkste taak is om vooral voor normaal en dik haar te zorgen. Het kan universeel worden gebruikt – als een hydraterende cosmetica, om kroezing te voorkomen, voor bescherming tegen hoge temperaturen of zelfs voor het mooier maken van het haar. BC Oil Miracle Finishing Treatment voorziet het haar van een gezonde glans, zijdezachtheid en het versterkt het zichtbaar, en dat allemaal dankzij een combinatie van twee oliën:

  • zonnebloemolie (Helianthus Annuus Zaadolie),
  • arganolie (Argania Spinosa Zaadolie),

OIL MIRACLE LIGHT FINISHING TREATMENT

Voor wie?
Haarolie voor fijn en normaal haar.

Haarverzorging met BC Oil Miracle Light Finishing Treatment is een meer complexe oplossing. Boven alles versterkt het zwak haar en voorziet het van hydratatie aan zelfs de diepste haarstructuur. Light Finishing Treatment van BC Bonacure zorgt voor zachtheid en glans zonder het haar te bezwaren. Fijn haar krijgt volume, zonder kroezingeffect. Bovendien voorziet Oil Miracle Light Finishing Treatment ook van bescherming tijdens styling van fijn haar, wat mogelijk is dankzij een combinatie van twee oliën met een geweldige absorptie.

  • marula-olie (Sclerocarya Birrea Zaadolie),
  • zonnebloemolie (Helianthus Annuus Zaadolie).

OIL MIRACLE ROSE OIL HAIR & SCALP TREATMENT

Voor wie?
Haarolie voor beschadigd haar en voor de hoofdhuid.

Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment is de enige olie in deze lijn die geschikt is voor zowel haar en hoofdhuid. Naast een diepe voeding en regeneratie biedt Schwarzkopf Miracle Rose Oil ook verlichting aan de hoofdhuid en het verfraait het haar. De lokken zullen zachter, glanzender en sterker zijn. Discipline voor onhandelbaar haar en voorkoming van droogheid zijn het effect van een combinatie van rozen- en fruitoliën in BC Bonacure Rose Oil:

  • wilde rozenolie (Rosa Canina Fruitoli),
  • rozenolie (Rosa Damascena Bloemolie),
  • abrikozenpitolie (Prunus Armeniaca Pitolie).

OIL MIRACLE BARBARY FIG OIL & KERATIN RESTORATIVE TREATMENT

Voor wie?
Haarolie voor zeer droog en broos haar.

Voor ruw, droog, beschadigd en opvliegend haar heeft Schwarzkopf ook Oil Miracle Barbary Fig Oil met keratine ontworpen. Van de olie wordt verwacht dat het het haar conditioneert, kammen vergemakkelijkt, wegvliegend haar voorkomt en beschermt tegen schadelijke factoren. Glans en versterking zijn een resultaat van het herstel van de haarstructuur. BC Oil Miracle Restorative Treatment bestaat uit twee haaroliën die diep in de structuur penetreren en tekorten aanvullen, maar ook de openstaande cuticula dichten:

  • cactusvijgolie (Opuntia Ficus-indica Zaadolie),
  • abrikozenpitolie (Prunus Armeniaca Pitolie).

VERGELIJKING – OIL MIRACLE

BC Oil Miracle verschilt vooral vanwege de consistentie en kleur met elkaar. Je kunt kiezen voor amber, goud, roze of violet voor de olie. De dikste is BC Bonacure Oil Miracle Finishing Treatment. De lichte versie is niet zo dik, en de roze olie BC Miracle Rose Oil is heel waterig en heeft geen vorm van olie. Cactusvijgolie Schwarzkopf is vrij dik omdat het perfect moet matchen met de beschadigde en ruwe structuur van hoog poreus haar.

De geur van BC Oil Miracle is nog een verschil. Het mooiste van de gehele lijn is Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment, met echt een mooie, maar milde rozenaroma van verse bloemen. Bijna net zo lekker ruikt de cactusvijgolie. Oil Miracle Finishing Treatment voor dik haar en de versie voor fijn haar hebben een identieke geur – zeer zoet, intens en verstikkend.

Haaroliën van Schwarzkopf, BC Bonacure Hairtherpay zijn producten geschikt voor gebruik op dorog en nat haar. De roze versie met rozenolie kan ook worden gebruikt als hoofdhuidoliebehandeling. Ze zijn allemaal gebaseerd op twee natuurlijke oliën die perfect matchen bij het probleem, welke zijn aangevuld met enkele lichte siliconen en alcoholen in kleine hoeveelheden.